NL FR

Céline Cibiel & Mélody Bianchini

promotor

Sinds eind 2018 nemen Céline Cibiel en Mélody Bianchini een plekje in de organisatie van Etage Tropical. Ze zijn onze vrijwillige vertegenwoordigers in Courchevel.

Mélody is 25 jaar en is van origine van Courchevel, Mélody werkt als kinderopvangmeisje in het wereldberoemde K2 hotel “ik ben opgegroeid en ik leef al 25 jaar in het station. Ik heb altijd graag gedanst, maar de echte vlam sloeg over toen ik 3 jaar geleden voor het eerst deelnam aan de stages van Etage Tropical. Het virus heeft mij sindsdien niet meer losgelaten, en resulteert vandaag de dag in het proberen overbrengen van deze passie in Courchevel. Dansen is voor mij het hoofd leeg maken, je laten gaan en je krijgt er een goed humeur van!”

Céline is 28 jaar, en ook opgegroeid in Courchevel, ze is verantwoordelijk verkoopster in de Pain D’Antan keten in Courchevel. “Ik heb de tropische dansen voor het eerst ontdekt 3 jaar geleden dank zij de stages van Etage Tropical, er was onmiddellijk een klik en sindsdien heeft de dans mij niet meer losgelaten. De latino dansen zijn voor mij een echte passie geworden. Deze passie zorgt voor een vrije geest, en zoekt naar connextie met andere dansers, dat is voor mij belangrijk om zo een moment van plezier en geluk te beleven, daarom dat ik het aan iedereen wil leren kennen”

Céline en Mélody organiseren de wekelijkse lessen voor Etage Tropical tijdens het winterseizoen in Courchevel. Elke vrijdag kan je in het Forum 1850 terecht voor een avond vol dans. De lessen worden gratis aangeboden door de handelaars van het Forum. Daarnaast staan ze in voor de locale communicatie van ons jaarlijks festival dat elk jaar doorgaat in de maand augustus.