NL FR

Laure Lisabeth

Lesgever G-Salsa, lesgever Cubaanse Salsa

In 2013 studeerde Laure af als opvoedster A2 met een voorliefde om te werken met mensen met een beperking. Ze verhuisde van West-Vlaanderen naar Gent en werkte Vier jaar lang in verschillende voorzieningen waar mensen met een verstandelijke beperking verblijven. In 2018 behaalde ze het diploma basisopleiding voor trainers.

Laure is een gepassioneerde jonge vrouw. Dit toont ze door haar jarenlange inzet als vrijwilliger voor verschillende organisaties. Zo was ze 8 jaar lang chiroleidster en gaat ze ook al 8 jaar mee als monitor op kampen voor jongvolwassenen met een beperking. Op haar 19de leerde ze de paaldans sport kennen. Tot op heden blijft ze zich ook hierin vastbijten.

In september 2015 ontdekte Laure Etage Tropical. Bij Michèle leerde ze salsa dansen waar ze 2 jaar intensief alle danslessen volgde. Vanaf september 2017 werd Laure assist-lesgever. In 2018 werd ze vervangend lesgever en kreeg ze de verantwoordelijkheid van G-Salsa. 1 maart van dit jaar tekende Laure haar contract en verschoof haar functie van vrijwilliger tot medewerker en werd ze erkend als lesgeefster Cubaanse Salsa bij Etage Tropical.

"Hallo, ik ben Laure en ik beschouw een dag zonder sociaal contact als een verloren dag. Daarom dat ik koos om in de zorgsector te werken en meer bepaald met mensen met beperkingen; 5 jaar geleden werd Salsa mijn passie. Mijn droom werd werkelijkheid toen ik van mijn passie mijn beroep kon maken, Salsa lessen geven aan iedereen maar ook aan mensen met zowel fysieke als verstandelijke beperking"