NL FR

Nebosja Masic

animator, technische support

Nebosja Masic studeerde af aan de poppentheater school “Anima” in Novi Sad, Servië in de jaren 90’, als poppenontwerper en poppenanimator. De passie voor poppen kreeg hij mee van zijn vader, die een amateurstheatergezelschap had, waar hij samen met zijn zus geintroduceerd werd in het vak. Na zijn studies werd Nebosja een professioneel poppenspeler. Hij reisde 22 jaar de hele wereld rond met zijn performances.
In 2010 ontwikkelde hij zijn animatie-skils verder, door zijn interesse in steltenlopen, mono-cyclisme, jongleren met stokken, ballen, vlaggen en vuur. Daarnaast is hij ballonplooier en levend beeld.
Hij werkte voor verschillende gezelschappen, als animator, clown, technisch support, en ontwerp van kostums.Binnen zijn kunstenpallet ontwikkelde hij een grote liefde voor dans.

In Noorwegen leerde hij salsa en bachata, sinds april 2017 leert hij op een zeer intensieve manier deze dansen binnen Etage Tropical Productions, waar hij sinds oktober 2017 werkt als all-round animator voor jong en oud.