We were selected for the auditions “the greatest dancer” VRT

We were selected for the auditions “the greatest dancer” VRT

Hey dansers !

Een persoonlijk berichtje van mij. Op zaterdag 4 februari start het langverwachte programma “The Greatest Dancer” op de VRT.

We hebben het genoegen jullie te laten weten dat wij meededen met het programma.

Manuel en mezelf werden geselecteerd om mee te doen aan de audities. Na heel veel trainingen en met onze mooiste kleren aan hebben we het beste van onszelf gegeven. Sociaal dansen is één zaak, een choreo waarbij elke hoek of graad moet kloppen voor een camera een andere. Als je dan blind bent, een hele grote uitdaging.

Ik ben reuzetrots op de prestatie van Manuel. Hij zal de eerste blinde zijn in Vlaanderen die meedeed in een ziend dansprogramma van dit formaat. We willen dan ook de programmamakers bedanken dat we hiervoor werden uitgekozen.

Voor ons is dit nog maar het begin. Samen met het voltallige team van Etage Tropical vinden wij “dans voor iedereen” heel belangrijk. Samen met Laure voel ik mij gezegend om dit werk te mogen doen en uit te dragen.

Het is daarom ook dat we met heel veel plezier jullie laten weten dat we Manuel opgenomen hebben in ons Etage Tropical team, waarbij hij vooral ondersteuning zal bieden aan onze nieuwe blinde en slechtziende dansers.

Veel plezier allen met dit mooi programma. De hele wereld op de dansvloer!

Liefs,

Michèle, Manuel en Laure.